×
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Online foglalások

Zene
Budapest: / °C - °F

Szállodánkról

  • „Nem csupán egy hotel, hanem egy életstílus...” Ez a mottója Budapest egyik legújabb, ötcsillagos luxushotelének. Az urbánus eleganciát árasztó Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palota ideális helyen, a Váci utca sarkán, Budapest szívében várja Önt!

    Jöjjön el hozzánk, és kényeztesse mind az öt érzékét az elbűvölő, százesztendős Klotild Palotában, amely magára öltötte a misztikus, ázsiai-koloniális Buddha-Bar dizájnt. A buja vörösben és aranyszínben fürdő felületek, a luxus bűvölete, a rejtelmes tompított megvilágítás no meg a híres Buddha-Bar-zene harmonikus atmoszférát varázsolnak ahhoz, hogy tökéletesen ellazuljon. 

    A  Klotild Palota nemcsak 102 exkluzív szobának és lakosztálynak ad otthont, hanem a világszerte ismert Buddha-Bar étteremnek és Buddha-Bar Lounge-nak is, melyek ázsiai-fúziós konyhával és különleges koktélkínálattal várják a vendégeket. Színvonalas, kozmopolita hangulat uralkodik a szálloda hatodik emeletén található Klotild Bar és Lounge-ban, melynek belső kialakítását a hotelnek nevet adó Klotild főhercegnő inspirálta.

    A legmodernebb technológiát felvonultató konferencia termek, és különleges kialakítású belsô terek exkluzív rendezvények számára nyújtanak ideális helyszínt, de a teljes testi és lelki nyugalomra vágyókról sem feledkezünk meg, nekik a Buddhattitude Spa kínál lehetőséget a felfrissülésre és kikapcsolódásra.

    Szobák és Lakosztályok