×
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Online foglalások

Zene
Budapest: / °C - °F

Buddha-Bar Koncepció

 • 18 éve már, hogy az első Buddha-Bar megynyitotta kapuit – és egy világsikernek adta meg az első impulzust. Az ázsiai-fúziós konyha, az extravagáns hotelek, a spa-k és beauty centerek, és persze az emblematikus Buddha-Bar-zenék jelenleg 25 országban hódítanak – és számos helyen várható az újabb éttermek, bárok és szállodák érkezése a közeljövőben.

  Büszkék vagyunk arra, hogy egészen új felfogásban, járatlan utakon közelítünk a vendéglátáshoz: a Buddha-Bar Hotel koncepciója exkluzív menedéket kínál vendégei számára a szürkeség és a hétköznapok elől. Mindezt franciás tökéllyel, meg persze Ázsia köldöknéző nyugalmával és bölcsességével, valamint vendégszeretetével.

  Ismerje meg közelebbről a Buddha-Bar világát!

 • A Buddha-Bar Zene

  Ma már nem kell messzire utaznia, hogy élvezhesse a Buddha-Bar semmivel össze nem téveszthető hangzásvilágát. E különleges zenét avantgarde és innovatív hatások járják át. Nem más ez, mint megkapó electro-ethnic ritmusok és törzsi, atavisztikus dallamok lüktető, finom szövedéke.

  A Buddha-Bar rezidens DJ-i világkörüli útra ragadják magukkal a parti vendégeit a Buddha-Bar Lounge-ban. A képzeletbeli utazás Latin-Amerikából indul, hogy érintse a mediterrán térséget, és megérkezzen a Közel-Keletre.

  Vigye magával a Buddha-Bar élményeit CD-n is!