×
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Online foglalások

Zene
Budapest: / °C - °F

Baalbek - Libanoni Étterem

 • Megnyitott az ország első autentikus libanoni étterme!


  A keleti ízek szerelmeseinek legújabb törzshelye, mely nevét a Bekaa folyó völgyében fekvő libanoni városról kapta (s amely nevet egyébként Csontváry Kosztka Tivadar monumentális festménye is visel) Budapest szívében várja vendégeit.
  A levantei konyha színe-javát felvonultató étterem a ”halal” eljárással készülő hagyományos receptek, a friss és legkiválóbb minőségi alapanyagok mellett a kifogástalan kiszolgálásra helyezi a hangsúlyt.

  A keleties hangulatú étteremben a helyszínen frissen készülő lepénykenyér, az utánozhatatlan arab fogások és folyamatosan változó napi ajánlatok várják a vendégeket a hét minden napján. Az étlapon a megunhatatlan mezze-ken és színes salátákon kívül olyan különlegességek sorakoznak, mint a ”Harira” a fűszeres bárányleves, a frissen sült grill húsok, halételek, a rózsavízzel ízesített libanoni tejpuding vagy az ”Um Ali”, az egyiptomi kalácspuding.

  Az étterem főszakácsa - akinek szenvedélye az autentikus arab konyha - a garancia arra, hogy az ide ellátogatóknak olyan kulináris élményben lesz részük mintha egy közel-keleti utazáson vennének részt.
  A Baalbek a hangulatos téli teraszával, ahol a számos shisha válogatás mellett a tradicionális arab teaszertartás is kipróbálható, kétségtelenül új színfolt a budapesti éttermek palettáján.

 • • Nyitva tartás: Minden nap 12:00-23:00
  • Férőhelyek száma: 65 ülőhely
  • Kapcsolat: (+36 1) 799 7303
  • Cím: 1052, Budapest, Váci utca 34. (bejárat a Kígyó utca felől)

Baalbek menü

Baalbek itallap