×
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Online foglalások

Zene
Budapest: / °C - °F

Spa Etikett

 • A Buddhattiude Spa a wellness és a meghittség szentélye. Annak érdekében, hogy vendégeink a teljes harmóniát és kiegyensúlyozottságot élvezhessék, kérjük az Önök együttműködését  is.


  IDŐPONTOK

  A kezelések előzetes lefoglalásához tárcsázza a 625 melléket a szobájából vagy látogasson el a SPA Recepcióra. Amennyiben a szállodán kívül tartózkodik, kérjük hívja a (+36 1) 799 7300 számot vagy írjon a spa@buddhabarhotel.hu e-mail címre. Annak érdekében, hogy Önnek a legmegfelelőbb kezelést nyújthassuk, kérjük az időpont foglalásakor tájékoztassa a SPA kezelőit egészségügyi helyzetéről.


  ÉRKEZÉS

  Kérjük, hogy a lefoglalt időpontja előtt 15 perccel érkezzen meg, így lesz elég ideje, hogy ráhangolódjon a kezelésre és nyugodtan kitöltse a a SPA Egészségügyi Tájékoztatót. Késés esetén – figyelembe véve a következő vendégünket –  rövidülhet kezelésének ideje. Amennyiben előre tudja, hogy késni fog, kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba, hogy időpontját átütemezhessük egy megfelelőbb időpontra.


  KEZELÉS ELŐTT/ALATT/UTÁN

  Lehetőség szerint ne érkezzen a SPA kezelésre üres gyomorral vagy megterhelő étel fogyasztása után. Igyon sok folyadékot. Az elegendő folyadékbevitel hatására a szervezete jobban fog reagálni a méregtelenítő hatásokra. Vegyen egy rövid zuhanyt a kezelés előtt. Kerülje az erős, közvetlen napfényt a kezelése után.


  VISELET

  Viseljen olyan öltözéket ami kényelmes és megnyugtató. A SPA biztosít fürdőköntöst, törölközőt, valamint  papucsot. Kérjük, viseljen mindig a részlegekhez megfelelő öltözetet. Az Acqua részleg területén fürdőruha, papucs, a Fitness terem területén tiszta sportcipő és sportruházat használata javasolt. Testkezeléseink igénybevételekor javasoljuk az eldobható alsónemű használatát. Vendégeink diszkrécióját és kényelmét szem előtt tartva képzett kollégáink minden kezelés során alkalmazzák a törölközők használatát.


  KÖRNYEZET TUDATOSSÁG

  Fontos számunkra a környezet védelme. Kérjük Ön is segítsen a fenntarthatóbb vízfogyasztással és a törölközők újra-használásával.


  LEMONDÁSI FELTÉTELEK

  Váratlan események előfordulhatnak, ami miatt esetleg nem valósulhat meg a lefoglalt kezelés. Ilyen esetben kérjük, hogy lehetőség szerint minnél hamarabb tájékoztassanak minket a lemondásról.
  Kérjük, vegye figyelembe, hogy lemondás esetén a következő díjak kerülnek felszámolásra.

  - 24 órával a kezelés előtt: díjtalan
  - 6 órán belüli lemondás esetén: 50% kerül felszámolásra
  - 4 órán belül történő lemondás: 100% kerül felszámolásra
  - No show: 100% kerül felszámolásra


  SPA HASZNÁLAT

  A Spa területén található létesítmények, ezen belül az öltözők, a fitness terem, az Acqua részleg használata szállóvendégeink részére ingyenes.
  Amennyiben nincs lefoglalt kezelés időpontja, csupán szeretne feltöltődni és relaxálni a SPA részlegen 1-2 órán keresztül, úgy érdeklődjön a belépő díjakról. Ezzel a belépővel az Acqua részleg használható (forró Japán Medence, hideg csobbanómedence, finn szauna, infraszauna, aromaterápiás gőzkabin, tepidárium).


  14 ÉVES KORHATÁR

  A nyugodt és pihentető légkör fenntartása érdekében 14 év alatti vendégeink kísérő nélkül nem tartózkodhatnak a SPA részlegben, illetve nem vehetik igénybe a kezeléseket, fitness részleget.


  KEDVENC TERMÉKÉT MEGVÁSÁROLHATJA

  Vigye haza otthonába a SPA élményt. SPA Butikunk széles termék kínálattal rendelkezik. Kérje képzett tanácsadóink tanácsát a választáshoz.


  SZEMÉLYES TÁRGYAK

  A SPA nem vállal felelősséget az elveszített személyes vagyontárgyakért. Kérjük ezért, hogy értékes tárgyaikat helyezze el a szobában található széfben. Kérjük, ne viseljen ékszert a SPA-ban.


  NŐI ÉS FÉRFI ÖLTÖZŐK

  A Buddhattitude Spa kényelmes, különálló öltözőkkel rendelkezik női- és férfi vendégei számára. Kérjük, vigyázzon öltözőkulcsára. Az elhagyott öltözőkulcsokért 5000 Ft díjat számolunk fel. Köszönjük megértésüket.


  SPA HANGULAT

  A Buddhattitude Spa Vendégeinek nyugodt pihenése érdekében kérjük, kapcsolja ki mobiltelefonját, elektronikai eszközeit és tartózkodjon zajos tevékenységektől. A SPA területén kérjük ne dohányozzon és ne fogyasszon alkoholt.


  ÁRAK

  A SPA szolgáltatásainak és termékeinek ára magyar Forintban vannak feltüntetve. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.


  NYITVATARTASI IDŐ

  SPA recepció: Hétfőtől vasárnapig 13:00 – 21:00
  Fitness terem: Hétfőtől vasárnapig: 0.00 – 24:00
  Kezelések és Acqua részleg: Hétfőtől vasárnapig 13:00 – 21:00