×
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Online foglalások

Zene
Budapest: / °C - °F

Buddha-Bar Lounge

 • Kövesse a vörös szőnyeggel borított lépcsősort, melynek tetején a Buddha-Bar Lounge egzotikus világa várja Önt! Mintha ezen a néhány méteren civilizációk közötti hiperugrást valósított volna meg! A Buddha-Bar rezidens DJ-i minden éjjel sodró lendületű világkörüli utazásra csábítják. A Buddha-Bar hangzásvilága megkapó electro-ethnic ritmusok és törzsi, atavisztikus dallamok lüktető, finom szövedéke. A képzeletbeli utazás Latin-Amerikából indul, hogy érintse a Balkánt, és megérkezzen a Távol- majd a Közel-Keletre. 

  De ahhoz sem kell fizikai valójában elutaznia, hogy italkülönlegességekre invitálhassa meg üzletfeleit vagy barátait. A bárban 250 különböző italból vagy koktélból válogathat kedvére. Élvezze a világszínvonalú Buddha-Bar koktélokat, melyeket csak nálunk kóstolhat meg, étvágyát pedig ízletes tapas válogatásokkal és gazdag sushi-tálakkal csillapíthatja.

  Kora este a Buddha-Bar Lounge a béke szigete: dőljön hátra és lazítson. Ahogy azonban leszáll az éj, a Lounge benépesül: parázs, vibráló parti kerekedik, a legcoolabb vendégek pedig elfoglalják a táncteret.

  • Nyitvatartás: (Hétfő - Vasárnap): 19.00-02.00
  • Férőhelyek: 115 ülőhely hatalmas bárpulttal
  • Elérhetőségeink: (+36 1) 799 7302, restaurant@buddhabarhotel.hu

​Buddha-Bar lounge menü