Buddha-Bar Hotel Budapest

A Buddha-Bar hosszú utat járt be, mely során a világ számos részén meghódította az igényes és exkluzív vendéglátásra nyitott közönséget. Élje át Budapesten is a Buddha-Bar élményt! A maga nemében egyedülálló és méltán büszke koncepció a város szívében, a fenséges Klotild Palotában öltött  testet. A Buddha-Bar választékos, ázsiai-koloniális dizájnja modern jegyeket is magán hordoz, miközben egyesíti magában a HOTEL, két ÉTTEREM, SPA és EXKLUZÍV SZÓRAKOZÓHELY összes előnyét.

Expressz foglalás

  • Érkezés
  • Utazás
  • Vendégek & szobák
Következő

Szobáink

A Buddha-Bar Hotel Budapest minden szobája és lakosztálya teljes harmóniát kínál a város szívében. Egyedileg tervezett design megoldások teszik utánozhatatlanná a Buddha-Bar életérzést. Semmit sem bíztunk a véletlenre. Mindent egy egzotikus utazásnak rendeltünk alá, melynek a kapun belépve Ön is részese lehet.

Grand Buddha Suite

Kezdje az estéjét a privát, Dunára néző erkélyén.

Részletek

Superior Room

A szoba kényelmes mérete (alapterülete minimum 25m²), világos és pazar fürdőszobája és fantasztikusan kényelmes ágya, mind a pihenést szolgálja.

Részletek

Buddha Suite

Tapasztalja meg, milyen a hamisítatlan Buddha-Bar miliő! Mindezt három szinten, 75 négyzetméteren!

Részletek

Galéria

Kezdje a Buddha-Bar által kínált varázslatos utazást a művészi képekkel. Fedezze fel az eleganciát, sikket és stílust! Ez az amit minden egyes, a végletekig megtervezett részlet sugároz önmagából - harmónia, ahogy mi szeretjük.

Minden foglalás tartalmazza

King Size ágyak
King Size ágyak
Ingyenes WiFi
Ingyenes WiFi
24h portaszolgálat
24h portaszolgálat
Remek vásárlási lehetőségek
Remek vásárlási lehetőségek
Ingyenes spa
Ingyenes spa
0-24 edzőterem
0-24 edzőterem

Csomagok

Romantikus utazás

Ossza meg a legértékesebb pillanatokat és élményeket szerelmével. Ismerkedjenek meg a különlegesen izgalmas Buddha-Bar koncepcióval páros csomagajánlatunk által. Kóstolják meg a Buddha-Bar Étterem autentikus ízvilágát és töltődjenek fel a Buddhattitude Spa által nyújtott varázslatos kezelés élményével)

Minimum 2 éjszakától (executive room),
Speciális bekészítés – orchidea dekorral,
makaron, eper és egy üveg pezsgő a szobában,
Gyertyafényes vacsora a szobában 2 főre,
60 perces aromaterápiás masszás 2 főre,
Ingyenes Spa és edzőterem használat,
Áfát és egyéb adókat tartalmazza, Ingyenes WIFI

Csomagajánlat

Teljes feltöltődés

Aktív pihenést tervez? Mit szólna egy fáradtságűző lábmasszázhoz -  illatos tea és ínyenc  falatka-válogatások kíséretében  - az egész napos programok és vásárlás után?

Nem kell sokáig keresgélnie, hogy mindezt egy helyen megtalálja! A Buddha-Bar Hotel Budapest egyedülálló wellness oázisa egy pihentető  lábmasszázsra,  a Buddha-Bar Lounge pedig  frissítő délutáni teázásra várja a feltöltődni kívánó vendégeket, hogy azután újult erővel vághassanak neki az újabb programoknak.

Szánjon egy kis időt a felfrissülésre és vegye igénybe egyedi csomagajánlatunkat, mely a következőket tartalmazza:

  • 1x 30 perces ellazító lábmasszázs a Buddhattitude Spa-ban
  • Délutáni Teaszertartás a Buddha-Bar Lounge-ban, mely tartalmaz egy tökéletesen elkészített ázsia teát, édes és sós falatkaválogatással   
Csomagajánlat

Maximális kényeztetés

Amennyiben teljes kikapcsolódásra vágyik utazása alatt, engedjen kényeztető csomagajánlatunk csábításának és szánjon időt a testi-lelki feltöltődésre!

Adja át magát a minden érzékre ható  Buddha-Bar élménynek és látogasson el  egy teljes, testet-lelket ellazító masszázsra az egyedülálló, Buddhattitude- Spa-ba. Ezután dőljön hátra és élvezze az egzotikus hangulatú Lounge bárunkat, kényeztesse magát Buddha-Bar ínyenc válogatásunkkal.

Csomagunk minimum 2 éjszakától és Executive szobatípustól foglalható, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

reggeli,

1x 90 perces  masszás szeánsz, mely tartalmaz egy 60 perces teljes testmasszázst és egy 30 perces arckezelést) 

1x Buddha-Bar Bento válogatás, melyet a  Buddha-Bar Lounge bárban fogyaszthat el 12.00 és 18.00 óra között 

Ingyenes Spa és edzőterem használat,

Ingyenes WIFI

Ajánlatunk az áfát és egyéb adókat tartalmazza.

Csomagajánlat