Ajánlatunk

Kihagyhatatlan Grand Suite Collection ajánlatunk foglalásakor most még több Buddha-Bar élményben részesülhet! Minimum két éjszakás tartózkodás esetén nemcsak a legjobb árat, hanem a reggelit, egy üdvözlőitalt és egy egyirányba szóló reptéri transzfert is garantálunk! Különleges hangulatú Buddhattitude Spa kezeléseinket pedig 20%-os kedvezménnyel veheti igénybe.

Kezdje az egyedi Buddha-Bar élmények gyűjtését már foglaláskor!

55-100 m2

Free WiFi

King size

2-5

One way aiport transfer, Spa discount, Welcome drink

Breakfast included, 24h Room Service

Free access to the entire Buddha-Bar music collection, integrated BOSE Sound system, interactive multimedia LED TV system with HD quality IP TV system, integrated multimedia connectivity hub

A többi szobánk

A Buddha-Bar Hotel Budapest minden szobája és lakosztálya teljes harmóniát kínál a város szívében. Egyedileg tervezett design megoldások teszik utánozhatatlanná a Buddha-Bar életérzést. Semmit sem bíztunk a véletlenre. Mindent egy egzotikus utazásnak rendeltünk alá, amiben a kapun belépve Ön is részese lehet.

Buddha Suite

Tapasztalja meg, milyen a hamisítatlan Buddha-Bar miliő! Mindezt három szinten, 75 négyzetméteren!

Részletek

Sauna Suite

A mezzanine szinten bújik meg a napfényes és tágas fürdőszoba, négyzet alakú káddal és terasszal, valamint az Ön privát szaunája.

Részletek

Superior Room

A szoba kényelmes mérete (alapterülete minimum 25m²), világos és pazar fürdőszobája és fantasztikusan kényelmes ágya, mind a pihenést szolgálja.

Részletek