Grand Buddha Suite

VIP vendégeink a legjobbat érdemlik. A Grand Buddha lakosztály minden igénynek megfelel: 100 négyzetméteren nem csak a franciaágyas hálószoba, és a márvány fürdőszoba fér el, hanem még egy business-sarkot is talál - ahol a pihenés és a produktivitás kéz a kézben jár. Az estéit pedig kezdheti privát erkélyéről, a Dunára néző kilátással - majd hívjon vendégeket az egyedileg berendezett saját lounge részbe, és engedjék át magukat a fantasztikus Buddha-Bar dallamoknak.

100 m2

Ingyenes, nagy sebességű vezeték nélküli internet hozzáférés

2 db 200*200 cm

4+1 főig

Dunai kilátás, privát fogadó- vagy nappali tér, külön hálószoba franciaággyal, saját erkély

Minibár, hűtőszekrény, Nespresso kávégép bekészített kapszulákkal, 0-24 szobaszervíz

Korlátlan hozzáférés a teljes Buddha-Bar zenei kollekcióhoz, beépített felsőkategóriás BOSE hangrendszer, interaktív multimédiás LED TV nagyfelbontású IP TV rendszerrel, beépített médiacsatlakozó központ

Legfelső emelet

Grand Buddha Suite képei

A többi szobánk

A Buddha-Bar Hotel Budapest minden szobája és lakosztálya teljes harmóniát kínál a város szívében. Egyedileg tervezett design megoldások teszik utánozhatatlanná a Buddha-Bar életérzést. Semmit sem bíztunk a véletlenre. Mindent egy egzotikus utazásnak rendeltünk alá, amiben a kapun belépve Ön is részese lehet.

Tower Suite

A Torony lakosztály elkápráztat: két szintje 66 négyzetméternyi luxust és 6 méternyi (belmagasság) határtalan szabadság érzését nyújtja.

Részletek

Deluxe Room

Részletek

Corner Suite

A tágas szobát egy szépen kidolgozott szekrény uralja, amelyen visszaköszön a távol-keleti sárkánymotívum.

Részletek