Grand Corner Suite

Gyönyörködjön a Gellérthegy páratlan látványában a lenyűgöző Grand Corner lakosztály-ból! A lakosztályban nemcsak a pihenni vágyók, de az üzleti utazók is megtalálhatják számításaikat. Leválasztott tárgyalórész, nagy belső terek, így a lakosztály kisebb partikhoz is ideális helyszín. A hálószobához francia erkély is tartozik, amely az Erzsébet hídra és a Dunára néz. Ebből a szögből kap egy szeletet Budapest Belvárosának páratlan hangulatából. Csendesítse le érzékeit a hatalmas, négyzet alakú kádban; hagyja, hogy cirógassa az üvegfelületeken beözönlő természetes fény; engedje be a város éjszakai lüktetését!

65 m2

Ingyenes, nagy sebességű vezeték nélküli internet hozzáférés

1 db 200*200 cm

2+1 főig

Csodálatos kilátás a Gellért-hegyre és a Citadellára, külön fogadóhelyiség, grandiózus fürdőszoba üvegfalú zuhanyzóval, méretes fürdőkáddal, kilépő erkély, a pihenőrészben ággyá alakítható kanapé biztosítja a kényelmes pihenést családok részére is

Minibár, hűtőszekrény, Nespresso kávégép bekészített kapszulákkal, 0-24 szobaszervíz

Korlátlan hozzáférés a teljes Buddha-Bar zenei kollekcióhoz, beépített felsőkategóriás BOSE hangrendszer, interaktív multimédiás LED TV nagyfelbontású IP TV rendszerrel, beépített médiacsatlakozó központ

Dunai kilátással

Grand Corner Suite képei

A többi szobánk

A Buddha-Bar Hotel Budapest minden szobája és lakosztálya teljes harmóniát kínál a város szívében. Egyedileg tervezett design megoldások teszik utánozhatatlanná a Buddha-Bar életérzést. Semmit sem bíztunk a véletlenre. Mindent egy egzotikus utazásnak rendeltünk alá, amiben a kapun belépve Ön is részese lehet.

Duplex Suite

Ideális választás akkor is, ha üzleti úton jár, és személyes találkozóit egy intimebb környezetben képzeli el.

Részletek

Superior Room

A szoba kényelmes mérete (alapterülete minimum 25m²), világos és pazar fürdőszobája és fantasztikusan kényelmes ágya, mind a pihenést szolgálja.

Részletek

Corner Suite

A tágas szobát egy szépen kidolgozott szekrény uralja, amelyen visszaköszön a távol-keleti sárkánymotívum.

Részletek