Sauna Suite

Mivel is lehetne megkoronázni a kikapcsolódását, mint egy saját szaunával, melyet bármikor használhat! A kétszintes, 85 négyzetméteres lakosztály földszintjén tágas nappali és hálórész áll rendelkezésére fürdőszobával és vendégmosdóval. Remek kialakítás arra, hogy kisebb üzleti találkozókat szervezzen vagy privát partival ünnepeljen. A mezzanine szinten bújik meg a fényes és levegős fürdőszoba, négyzet alakú káddal és terasszal, valamint az Ön privát szaunája.

85 m2

Ingyenes, nagy sebességű vezeték nélküli internet hozzáférés

1 db 200*200 cm

2+1 főig

Privát szauna, 2 fürdőszoba a földszinten, extra fürdőszoba a félemeleten, félig elválasztott légtér, saját erkély

Minibár, hűtőszekrény, Nespresso kávégép bekészített kapszulákkal, 0-24 szobaszervíz

Korlátlan hozzáférés a teljes Buddha-Bar zenei kollekcióhoz, beépített felsőkategóriás BOSE hangrendszer, interaktív multimédiás LED TV nagyfelbontású IP TV rendszerrel, beépített médiacsatlakozó központ

Legfelső emelet

Sauna Suite képei

A többi szobánk

A Buddha-Bar Hotel Budapest minden szobája és lakosztálya teljes harmóniát kínál a város szívében. Egyedileg tervezett design megoldások teszik utánozhatatlanná a Buddha-Bar életérzést. Semmit sem bíztunk a véletlenre. Mindent egy egzotikus utazásnak rendeltünk alá, amiben a kapun belépve Ön is részese lehet.

Grand Corner Suite

Gyönyörködjön a Gellérthegy páratlan látványában a lenyűgöző Grand Corner lakosztályból! A lakosztályban nemcsak a pihenni vágyók, de az üzlet..

Részletek

Junior Suite

A részben elkülönített pihenőtér, gardróbszoba, és hatalmas fürdőszoba méretes kádja tovább fokozza a tökéletes lakosztályról alkotott elképze..

Részletek

Ajánlatunk

Varázsolja még teljesebbé a Buddha-Bar élményt!

Részletek