Tower Suite

Páratlanul izgalmas a Klotild Palota építészeti finomsága és a Buddha-Bar modern luxusának találkozása. A Torony lakosztály elkápráztat: két szintje 66 négyzetméternyi luxust és 6 méternyi (belmagasság) határtalan szabadság érzését nyújtja. Családok számára is ideális megoldást kínál, két szintjén két elkülönített hálótérrel. Alsó szinten az elengáns lounge került kialakításra, ahol dolgozhat vagy fogadhatja fontos találkozói prominens résztvevőit. A lounge-tól elkülönülve várja a végtelen pihenést kínáló ágy. Sétáljunk át egy intimebb miliőbe: egyedi tervezésű lépcsősor köti össze az alsó szintet mezzanine-nel. Kapcsolódjon ki a kerek kád és egy habfürdő felülmúlhatatlan párosításában, vagy élvezze a „rainforest shower” frissítő vízsugarait! Továbbá a plusz hálótér várja a pihenni vágyókat.

66 m2

Ingyenes, nagy sebességű vezeték nélküli internet hozzáférés

2 db 200*200 cm

4+1 főig

Félig elválasztott légtér, fekete márványból készült fürdőszoba egy tágas, kerek fürdőkáddal, a félemeleten második hálórész franciággyal, így a Torony lakosztály akár 4 fő részére is kényelmes pihenést kínál

Minibár, hűtőszekrény, Nespresso kávégép bekészített kapszulákkal, 0-24 szobaszervíz

Korlátlan hozzáférés a teljes Buddha-Bar zenei kollekcióhoz, beépített felsőkategóriás BOSE hangrendszer, interaktív multimédiás LED TV nagyfelbontású IP TV rendszerrel, beépített médiacsatlakozó központ

Legfelső emelet

Tower Suite képei

A többi szobánk

A Buddha-Bar Hotel Budapest minden szobája és lakosztálya teljes harmóniát kínál a város szívében. Egyedileg tervezett design megoldások teszik utánozhatatlanná a Buddha-Bar életérzést. Semmit sem bíztunk a véletlenre. Mindent egy egzotikus utazásnak rendeltünk alá, amiben a kapun belépve Ön is részese lehet.

Grand Buddha Suite

Kezdje az estéjét a privát, Dunára néző erkélyén.

Részletek

Junior Suite

A részben elkülönített pihenőtér, gardróbszoba, és hatalmas fürdőszoba méretes kádja tovább fokozza a tökéletes lakosztályról alkotott elképze..

Részletek

Superior Room

A szoba kényelmes mérete (alapterülete minimum 25m²), világos és pazar fürdőszobája és fantasztikusan kényelmes ágya, mind a pihenést szolgálja.

Részletek